Majunie

Ibland är man hunden, ibland lyktstolpen. Ibland är man vindrutan, ibland insekten.

Hon är här 🤩

Publicerad 2020-04-22 03:15:00 i Lillasyster, Lillebror, Mammatankar, Storebror, Sällsynta diagnoser, Tvillingar i himlen, Älska,

19 april 05.41 kom hon vår lilla trollunge. Meja Majunie, mest hår i syskonskaran och med god aptit på livet. Vi alla mår bra.
 
BB Stockholm var fantastiskt att föda på, på alla tänkbara sätt. Det var lite speciellt eftersom vi kom in lördag kväll, Sagas dödsdag. Vi fick ett sådant varmt mottagande och en liten blomma och ljus på vårt rum för Saga. Det finns så mycket kärlek.
 
Jag vill stoppa tiden. Stanna i den här bebisbubblan fylld av lycka. Varken rädsla eller sorg får något riktigt grepp om mig här. Ett barn på varje axel igen, som det var menat från början. Meja var pusselbiten i mitt liv som fattades. Jag trodde inte man blev så uppslukad av det självklara och banala med fjärde barnet men det känns precis tvärtom. Jag njuter och uppskattar varje sekund och nätternas sömnbrist är jag lugn med, jag vet att de är tillfälligt. Sömnen kommer fungera för att sen sluta fungera igen fram och tillbaka. Många gånger och det får vara så.
 
Jag älskar mina barn och jag mår bra av att få älska dem villkorslöst. Jag är så hel jag någonsin kan bli.
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela